Charity

Sjalet skjulte en svulst som vokste ut av munnen hennes. Sylvester, som er hjelpearbeider, tilbød seg å ta henne med til sykehus, men familien hennes avslo. 

 Flere år senere var Sylvester tilbake på Charitys hjemsted. Da var svulsten hennes større enn hodet. Denne gangen ville hun gjerne bli med sykehus. 

Sylvester kontaktet Mercy Ships før hun rakk å ombestemme seg, og ordnet det slik at hun kunne komme til forundersøkelser. Sylvester har ordnet med flere pasienttransporter til “Africa Mercy” tidligere. 

Denne gangen bestemte han seg for å bli med selv.  ̶  Jeg ble med Charity slik at hun kunne ha en trygg reise, forteller Sylvester. Folk ler av henne og plager henne. Det blir forlangt at hun skal spise adskilt fra andre mennesker. Jeg kunne ikke la henne reise alene. 

De var, naturlig nok, spente på operasjonen. Ikke lenge etterpå, var Charity sterk nok til være oppe og gå. Sylvester ble helt overveldet da han fikk se henne uten svulsten. 

Selv om svulsten var enorm, kom Charity seg raskt og uten komplikasjoner. Hun gledet seg til å reise hjem og vise frem det nye ansiktet sitt.  ̶  Nå kan alle se at det ikke meg det var noe galt med, sa hun.