En historie om hver pasient

Tusenvis av pasienter, med flere historier. Hver pasient bærer med seg en historie som er unik, spesiell og rørende. Det handler om sorg og smerte, men også om håp og en ny fremtid. Her kan du se bilder og videoer av pasientene våre og lese om dem.

Visste du at du kan bli en del av våre pasienter livshistorie og være med å endre fremtiden for dem?

Mer
Aliou

Aliou

Aliou har en femårings energi, pågangsmot og hengivenhet. Han liker å sykle, blåse bobler og danse. Bortsett fra én ting er han som femåringer flest. Armen hans ble tredjegrads forbrent.

Les hele fortellingen
Mer
Mariama

Mariama

Mamadou og Alimatou gledet seg til å bli foreldre for første gang. De var så lykkelige da Mariama kom til verden.

Les hele fortellingen
Mer
Mossane

Mossane

Mossane (4) ble født blind. Begge øynene hennes var overskyet av grå stær. Hun hadde aldri sett noe av verden rundt seg, eller dem hun er glad i.

Les hele fortellingen

Les om en av våre frivillige

Mercy Ships’ frivillige skriver historie

Uten støtte og hjelp fra tusener av frivillige, kan vi ikke gjøre det vi gjør. Alle som står sammen med Mercy Ships skriver sin egen historie. Her kan du la deg inspirere av historiene til våre frivillige ildsjeler.

Mer
Dag Tvedt

Dag Tvedt

Høsten 2015 var tannlege Dag Tvedt fra Nesodden tilbake på sykehusskipet som var hele familiens hjem i tre år. Der kombinerte han tjeneste med videreutdannelse i oralkirurgi – og kvalitetstid med sønnen Bendik. Her forteller han fra oppholdet på Madagaskar.

Les hele fortellingen
Mer
Marie og Sigbjørn Nornes

Marie og Sigbjørn Nornes

Marie Molvær og Sigbjørn Nornes møttes som elever på skoleskipet Gann. Her fant de hverandre og ønsket om å hjelpe andre – sammen. Etter bryllupsfest og endt maritim utdannelse valgte de ”Africa Mercy” til neste etappe i livsseilasen

Les hele fortellingen
Mer
Lise Vy Quyen Vu

Lise Vy Quyen Vu

Bioingeniør Lise Vy Quyen Vu fra Trondheim ville bruke jobben sin til å bedre helsetilstanden for mennesker i den tredje verden. Det førte det henne til ”Africa Mercy” i seks måneder. Her deler hun opplevelsen med oss.

Les hele fortellingen

─ Arbeidet deres strekker seg lengre enn å gi helse og lindring til syke. Det skaper en atmosfære av hardt tiltrengt håp på stedene dere arbeider. Jeg fryder meg over å kunne gi min støtte til Mercy Ships.

Tony Blair, tidligere statsminister i Storbritannia