Hvorfor ikke gi bort bursdagen din til Mercy Ships?

Stadig flere tenker jeg har alt jeg trenger og noen kan til og med synes det er vanskelig å finne på noe å ønske seg til bursdagen sin. Hvorfor ikke bare gi bort bursdagen og ønske seg en gave til Mercy Ships i stedet? Det er mange som erfarer at familie og venner til og med gir mer når det er et veldedig formål. Og om du lager en innsamling på facebook er det ikke uvanlig at man får gaver fra folk som ellers kanskje ikke ville gitt noe. Vi og pasientene vi hjelper, er veldig takknemlige for alle som velger å gi bort en bursdag, et jubileum, bryllup eller en annen merkedag.

Hvordan gjør jeg dette?

Det er veldig enkelt å lage en innsamling på Facebook. Klikk linken under så kommer du rett til din egen innsamlingsside for Mercy Ships:
https://www.facebook.com/fundraisers

Det fine med Facebook er at det er veldig enkelt å invitere venner og familie til å støtte innsamlingen din, og mange som kanskje ellers ikke ville gitt deg en bursdagsgave gjør det likevel fordi du gir bort bursdagen til Mercy Ships.

Dersom du har samlet inn penger eller bare vil gi en gave i forbindelse med en merkedag, kan du også bare overføre gaven til vår konto: 3000.45.83287
Fint om du skriver for- og etternavn samt anledningen i meldingsfeltet i nettbanken.


Send til nr 78315

Hjertelig takk!

Ta gjerne kontakt på [email protected] eller telefon 51 51 00 90 om du ønsker takkebrev du kan sende ut selv.

Har du forslag til andre måter å gi eller samle inn penger på, vil jeg gjerne høre fra deg!


Martin Aarflot
Innsamlingsleder
[email protected]