Mercy Ships Løpet

24 april 2019
5. mai arrangeres 2. utgave av Mercy Ships-løpet!
Er du glad i å løpe og har lyst til å hjelpe noen som virkelig trenger det? 5. mai arrangeres 2. utgave av Mercy Ships-løpet! Bli med! Du velger selv hvor langt du vil løpe og venner og bekjente sponser Mercy Ships med kr pr. km du løper!
 
Barneløpet «MercyMila» har fellesstart kl 12.00. Løpet er en nautisk mil (1852 m) og passer for barn i alderen 4-13 år (voksne kan løpe med barn). Påmeldingsavgift 50 kr eller egen sponsor. T- skjorte og inngang i Aquarama (kun 5.05) til alle barn som løper.
 
Voksenløpet har fellesstart kl. 11.00 med fartsholdere fra Kristiansand Løpeklubb på 45 minutter, 50 minutter, 55 minutter og 60 minutter på 10 kilometeren. Vi starter ved Aquarama i Kristiansand og løper i 10km-traséen til Sommerløpet. Hver enkelte løper bestemmer selv hvor langt (eller kort) hun/han løper og måler selv distansen som blir løpt ved hjelp av GPS på mobil eller løpeklokke. Hver deltaker sørger for å poste på sin Facebook side: “Jeg skal løpe for å samle inn penger til Mercy Ships, hvor mye vil du gi per km jeg løper?” Venner og bekjente legger igjen kommentar med antall kr per km. Etter endt løp telles det opp og giverne gir til Mercy Ships via Vipps til 63729. Hver løper oppfordres også til å utfordre venner til å løpe. Gratis inngang i Aquarama (5.05) alle som løper.
 
Mercy Ships
Mercy Ships er en veldedig organisasjon, som seiler dit nøden er størst og tilbyr gratis kirurgi og andre helsetjenester i land hvor det knapt eksisterer noe helsevesen. Det siste året har skipet ‘Afrika Mercy’ ligget til kai i Kamerun hvor det er blitt utført over 2700 kirurgiske operasjoner, over 10.000 fikk tannlegehjelp og over 1400 deltok i kapasitetsbyggende kurs for å sikre et bærekraftig helsevesen. ‘Africa Mercy’ har nå ankommet Guinea hvor tusenvis skal få hjelp det kommende året. Det fantastiske med Mercy Ships er at alt medisinsk personell på skipet jobber uten lønn og betaler selv for kost, losji og reise. Det gjør at midlene som samles inn når veldig langt! Les mer på mercyships.no

 

✔️Dusj og garderober kan benyttes gratis på Aquarama i åpningstiden kl. 10-18.

Initiativtakeren
Jeg heter Erlend og har et stort hjerte for Mercy Ships’ arbeid. Jeg liker å løpe og er seig i beina. Tidligere har jeg løpt Norge på langs fra Lindesnes til Nordkapp. Løpet arrangeres i samarbeid med Aquarama, Kristiansand Løpeklubb og Sommerløpet.

Påmelding på arrangementet på Facebook – her