Mercy Ships Løpet 5.05.2019

12 februar 2019

Er du glad i å løpe og har lyst til å hjelpe noen som virkelig trenger det? 5. mai arrangeres 2. utgave av Mercy Ships-løpet! Bli med! Du velger selv hvor langt du vil løpe og venner og bekjente sponser Mercy Ships med kr pr. km du løper!

Mercy Ships
Mercy Ships er en veldedig organisasjon, som seiler dit nøden er størst og tilbyr gratis kirurgi og andre helsetjenester i land hvor det knapt eksisterer noe helsevesen. Det siste året har skipet ‘Afrika Mercy’ ligget til kai i Kamerun hvor det er blitt utført over 2700 kirurgiske operasjoner, over 10.000 fikk tannlegehjelp og over 1400 deltok i kapasitetsbyggende kurs for å sikre et bærekraftig helsevesen. ‘Africa Mercy’ har nå ankommet Guinea hvor tusenvis skal få hjelp det kommende året. Det fantastiske med Mercy Ships er at alt medisinsk personell på skipet jobber uten lønn og betaler selv for kost, losji og reise. Det gjør at midlene som samles inn når veldig langt! Les mer på mercyships.no

Løpet
Vi starter ved Aquarama i Kristiansand og løper i 10km-traséen til Sommerløpet. Hver enkelte løper bestemmer selv hvor langt (eller kort) hun/han løper og måler selv distansen som blir løpt ved hjelp av GPS på mobil eller løpeklokke. Hver deltaker sørger for å poste på sin Facebook side: “Jeg skal løpe for å samle inn penger til Mercy Ships, hvor mye vil du gi per km jeg løper?” Venner og bekjente legger igjen kommentar med antall kr per km. Etter endt løp telles det opp og giverne gir til Mercy Ships via Vipps til 20000 eller til kontonr. 3201.10.86569. Hver løper oppfordres også til å utfordre venner til å løpe.

✔️Dusj og garderober kan benyttes gratis på Aquarama i åpningstiden kl. 10-18.
✔️Drikkestasjon ved Aquarama
✔️Eget løp for barn
mer info kommer…

Initiativtakeren
Jeg heter Erlend og har et stort hjerte for Mercy Ships’ arbeid. Jeg liker å løpe og er seig i beina. Tidligere har jeg løpt Norge på langs fra Lindesnes til Nordkapp. Løpet arrangeres i samarbeid med Aquarama, Kristiansand Løpeklubb og Sommerløpet.

Påmelding på arrangementet på Facebook – her