Mercy Ships Løpet 20.10.2018

11 oktober 2018

Er du glad i å løpe og har lyst til å hjelpe noen som virkelig trenger det? Bli med og løp for Mercy Ships lørdag 20. oktober! Du velger selv hvor langt du vil løpe og venner og bekjente sponser Mercy Ships med kr pr. km du løper!

Løpet
Vi starter på torvet i Kristiansand og løper i 10km-traséen til Sommerløpet. Hver enkelte løper bestemmer selv hvor langt (eller kort) hun/han løper og måler selv distansen som blir løpt ved hjelp av GPS på mobil eller løpeklokke. Hver deltaker sørger for å poste på sin Facebook side: “Jeg skal løpe for å samle inn penger til Mercy Ships, hvor mye vil du gi per km jeg løper?” Venner og bekjente legger igjen kommentar med antall kr per km. Etter endt løp telles det opp og giverne gir til Mercy Ships via Vipps/bank. Hver løper oppfordres også til å utfordre venner til å løpe.

Initiativtakeren
Jeg heter Erlend og har et stort hjerte for Mercy Ships’ arbeid. Jeg liker å løpe og er seig i beina. Tidligere har jeg løpt Norge på langs fra Lindesnes til Nordkapp. I fjor løp jeg 70km i Mercy Ships-løpet og jeg kommer nok til å løpe et stykke i år også. Også vil jeg ha deg med! Enten du løper kort, fort, seint eller langt.

 

Påmelding på arrangementet på Facebook – her