fbpx

Jocelins svulst var på størrelse med en grapefrukt

Jocelin var redd da han kom til Mercy Ships. Legene som undersøkte ham så greie ut, men tolvåringen var på et fremmed sted og han kjente ikke doktorene heller. De brukte lang tid på å undersøke Jocelins svulst, som var på størrelse med en grapefrukt. Dette skal gå bra, sa de.

─ Mercy Ships kom til oss med håp. Vi er så glade for at dere hjalp Jocelin, sier den lykkelige faren, både på vegne av seg selv og resten av familien.

Pappa Jean Paul var også redd. Svulsten hadde vokst med skremmende hastighet. ─ Det har vært vanskelig å se sønnen min slik, sier han.

Legehjelp var helt utenfor økonomisk rekkevidde. Jean Paul er småbonde og forsørger for en barneflokk på 14. Kirurgi uten spesialkunnskap var heller ikke noe Jean Paul ønsket for sønnen sin. Så han bad om et mirakel. En dag møtte han en mann som hadde fått den type operasjon som Jocelin trengte – på et skip med fremmede leger og sykepleiere. Jean Paul fikk til og med se før- og etterbilder. Han skjønte at dette var svaret han hadde håpet på.

Jean Paul sporet opp “Africa Mercy” og tok med seg Jocelin dit. Faren ble imponert over den vennligheten og ekspertisen som møtte dem om bord på sykehusskipet. Det beste av alt var at svulsten kunne opereres bort, og Jocelin fikk raskt timeavtale til gratis kirurgi.

Med barnet liggende på operasjonsbordet kunne ikke Jean Paul annet enn vente, håpe og be. Jean Paul kunne jo ikke være sikker på at resultatet ble bra. Bekymringene forsvant da han så sønnen sin igjen ─ uten svulsten. Begge var strålende fornøyd med resultatet.

─ Mercy Ships kom til oss med håp. Vi er så glade for at dere hjalp Jocelin, sier den lykkelige faren, både på vegne av seg selv og resten av familien.

Alt mannskap og helsepersonell er frivillige som jobber gratis.
Mercy Ships bruker sykehusskip som ligger til kai i fattige land i Afrika uten tilgang til et fungerende helsevesen.

Gi en operasjon i dag

En gave på 660,- kroner eller mer hjelper oss å gjennomføre leppe- og ganespalteoperasjon på et barn

Nå dobler vi innsatsen og vi vil utfordre​ deg!

Fra 2024 skal vi ha to skip i drift; både «Africa Mercy», som skal til Madagaskar i januar og vårt nye flaggskip «Global Mercy» som dette året vil betjene Senegal, Gambia og Sierra Leone. For å bemanne de to skipene trenger vi til enhver tid 3000 frivillige

Kunne du tenke deg å bli frivillig på ett av sykehusskipene våre?
Uansett om du kan nå eller en gang i fremtiden, vi vil veldig gjerne komme i kontakt med deg. Fyll ut navn og e-post, så sender vi deg mer informasjon. Håper vi hører fra deg!

Fyll ut så sender vi deg mer informasjon med én gang

Start ditt livs eventyr

Fyll inn navn og epost så sender jeg deg en mail om det å bli frivillig på ett av våre skip. Håper å høre fra deg, hilsen Bowie 👍  

Bowie Buverud
Rekrutteringsansvarlig

En gave på 350,- kroner dekker kostnadene til bandasjer og materiell som brukes i forbindelse med operasjonen.

En gave på 660,- kroner eller mer hjelper oss å gjennomføre en leppe- og ganespalteoperasjon.

En gave på 350,- kroner dekker kostnadene til bandasjer og materiell som brukes i forbindelse med operasjonen.

En gave på 660,- kroner eller mer hjelper oss å gjennomføre en leppe- og ganespalteoperasjon.

Tusen takk!

Så bra du er interessert i å bli frivillig for Mercy Ships. Du vi motta en mail med mer informasjon fra meg. Sjekk spam-folder om du ikke finner eposten. Hilsen Roger i Mercy Ships!

Mercy Ships ønsker at du skal være trygg når du bruker hjemmesiden vår. Vi benytter cookies for å sikre at du får en best mulig brukeropplevelse og for å hente inn statistikk for å gjøre siden bedre. Trykk JEG FORSTÅR for å akseptere vår bruk av cookies. Les våre retningslinjer for personvern her