Om Mercy Ships

Vi gir den praktiske kjærligheten et ansikt med gratis grunnleggende helseomsorg og rekonstruerende operasjoner. Vi prioriterer kapasitetsbygging i vestafrikanske lokalsamfunn der helsetjenestene er mangelfulle eller ikke-eksisterende.

Det er over 400 frivillige betaler selv for reise, kost og losji. Om bord er blant annet kirurger, sykepleiere, ingeniører, jordbrukseksperter og bygningsarbeidere.

Troverdig håp

Se flere videoer

Kapasitetsbygging med Mercy Ships

Se flere videoer

Visste du dette?

For hver krone som vi mottok i 2018, ble 82 øre brukt til å støtte kirurgiske og medisinske prosjekter samt prosjekter for bærekraftig utvikling. Bare 18 øre gikk til å dekke kostnader til pengeinnsamling og administrasjon.

 • Bli fast giver

  Støtt Mercy Ships med et fast beløp hver måned. På den måten er du med til å gi mennesker et nytt håp! Du kan opprette avtalegiro her.

  gi fast hver måned
 • Gi en gave

  Gi en engangsgave til Mercy Ships’ arbeid. Vi har alle mulighet til å forandre livet for et annet menneske. Vil du være med?

  Gi nå
 • Gavekort

  Skal du for eksempel til en fest, kan et gavekort være en god idé. Gaven går til Mercy Ships’ arbeid, og du får et bevis du kan gi til den som f. eks. har fødselsdag. Vi kan også sende gavebeviset direkte til mottaker.

  Gi et gavekort

"Hjelperen Bruktbutikk", partnership example

Nyeste fortelling

Les flere pasienthistorier

─ Behovet er enormt og pasientkøen virker endeløs. Hver gang blir jeg berørt av at så mange pasienter har alvorlige medisinske problemer.

Gary Parker, frivillig kirurg

Hjelperen Bruktbutikk

Mercy Ships’ gode hjelpere