Om Mercy Ships

Mercy Ships bruker sykehusskip, der mannskap og helsepersonell jobber gratis, for å gi håp og gratis kirurgisk hjelp til mennesker i lavinntektsland uten tilgang til et fungerende helsevesen.

Vi følger Jesu to tusen år gamle eksempel og gir praktisk, betingelsesløs nestekjærligheten. Samtidig som vi utfører kirurgiske operasjoner ombord på skipene våre, utdanner vi lokale kirurger og sykepleier slik at de kan fortsette å gi hjelp når vi seiler videre til neste land. De over 1100 frivillige betaler selv for reise, kost og losji. Om bord er blant annet kirurger, sykepleiere, ingeniører, jordbrukseksperter, teknisk og maritimt personell.

Håp, smil og muligheter

Se flere videoer

Hjelp til selvhjelp

Se flere videoer

Visste du dette?

For hver krone som vi mottok i 2020, ble 84 øre brukt til å støtte kirurgiske og medisinske prosjekter samt prosjekter for bærekraftig utvikling. Bare 16 øre gikk til å dekke kostnader til pengeinnsamling og administrasjon.

 • Bli fast giver

  Støtt Mercy Ships med et fast beløp hver måned. På den måten er du med til å gi mennesker et nytt håp! Du kan opprette avtalegiro her.

  gi fast hver måned
  • Gi en gave

   Gi en engangsgave til Mercy Ships’ arbeid. Vi har alle mulighet til å forandre livet for et annet menneske. Vil du være med?

   Gi nå

   "Hjelperen Bruktbutikk", partnership example

   Nyeste fortelling

   Les flere pasienthistorier

   ─ Behovet er enormt og pasientkøen virker endeløs. Hver gang blir jeg berørt av at så mange pasienter har alvorlige medisinske problemer.

   Gary Parker, frivillig kirurg

   Hjelperen Bruktbutikk

   Mercy Ships’ gode hjelpere