Mafou

Mafoudiya

Klare barneøyne. Et herlig tannløst smil. Selvfølgelig var mor Mabinty helt betatt av den lille datteren, Mafou. Men hun hadde én gnagende bekymring. Hvordan skulle de klare få operasjon til leppespalten?

Les mer
Fanjakely

Fanjakely fikk en fodselsskade

Hvert år rammes 2 000 jenter og kvinner på Madagaskar av vesico-vaginal fistula (VVF). Fanjakely (18) var en av dem kom til ”Africa Mercy” med denne fødselsskaden – og et sorgtungt blikk.

Les mer
Rehab

Gar en bedre fremtid i mote

Hva kan være vanskeligere enn å se at barnet ditt lider?

Les mer
Mmah

Frisk igjen med gratis kirurgi

M’mah er mammas skatt; hun og søsteren. Moren vet ikke det beste hun skal gjøre for døtrene. Men én ting kunne hun ikke forhindre.

Les mer
Gamai

Handicap på livstid annullert

En gryte ris ble starten på marerittet for Confort. Datteren Gamai hadde nettopp lært å gå, og snublet borti gryta med kokende vann. Det brennende vannet nådde den lille overkroppen, og skrikene nådde moren.

Les mer
Aminata

Aminata fikk nytt liv med operasjon

Ousman var glad da søsteren hans ringte og fortalte at nå var han endelig blitt onkel til ei lita jente. Glede ble kortvarig da han fikk vite at Aminata ble født med leppe- og ganespalte. Han kunne høre hvor fortvilet søsteren var.

Les mer
adama looking at the Camara

Nå kan hun endelig se barna sine

Adama (30) gledet seg til å bli mor til tvillinger.
Midt i svangerskapet ble verden rundt henne mer og mer diffus.

Les mer
Salematu

Når tannverk truer livet

Da Salematu fikk tannverk, visste hun at hun burde gått til tannlegen. Det hadde hun ikke råd til. Hun var nylig blitt enke og eneforsørger til to barn.

Les mer
Mercy

Ny gnist med livsviktig kirurgi

Mercy (25) kler navnet sitt. Men da hun kom til «Africa Mercy”, handlet livet hennes om krise. Hun ble foreldreløs som liten, og nå hadde hun mistet sine små; to barn i løpet av tre år. Midt i sorgprosessen ble hun syk.

Les mer
Mohammed

Reddet av mors mot og gratis kirurgi

Sayoe (19) trodde det første barnet hennes skulle bli tatt imot med pur glede. Slik var det ikke til å begynne med.

Les mer