William

William hadde grå stær

Livet var godt, syntes William (29). Han drev sin egen butikk, og på hjemmebane var det bare idyll. Da synet hans ble merkbart dårlig over natten, ble han raskt verre. Snart klarte han ikke å skjelne folk fra hverandre. William måtte slutte i jobben.

Les mer
Dyllan

Dyllan fikk kokende vann over seg

− Du er en fin gutt, Dyllan, sier sykepleierne. Niåringen rister så bestemt på hodet som nakken tillater. Han tror dem ikke.

Les mer
Sambany

Sambanys store svulst

Han gikk skjelvende opp landgangen og gjorde noe forunderlig. Han forandret livene våre mens hans eget liv ble forandret.

Les mer
Zakael etter operasjon på trehjulsykkel

Zakael ble kvitt svulsten

Zakael smiler fra øre til øre. Det er er varm sommerdag på Madagaskar. Syvåringens skjorte er åpen i halsen, slik at arret han har på halsen vises.

Les mer
haingo

Haingo ble operert for leppe- og ganespalte

Hun ble født under en tropestorm. Den høye vannstanden i elva satte en stopper for mor Viviabys planer om å føde ved nærmeste sykehus. Haingo kom til verden på jordgulvet hjemme. Jordmoren så bekymret ut.

Les mer
Fanjakely

Fanjakely fikk en fødselsskade

Hvert år rammes 2 000 jenter og kvinner på Madagaskar av vesico-vaginal fistula (VVF). Fanjakely (18) var en av dem kom til ”Africa Mercy” med denne fødselsskaden – og et sorgtungt blikk.

Les mer