Salious

Han var for liten til å skjønne at han var annerledes. Saliou (2) var lykkelig uvitende om at leppespalten skilte ham ut fra andre barn. Det la ingen demper verken på humør eller personlighet. 

Les mer

Kadiatou

M’Mahawa måtte ta i bruk kreative metoder for å få skoene til å sitte på datterens føtter. Kadiatou (5) ble født med klumpføtter og skjeve håndledd.

Les mer

Tene

Fortellingen om Tene (3) begynner med Mariam, en guineansk forretningskvinne. Hun var på besøk i Tenes landsby da hun fikk øye på den lille jenta i en barneflokk.

Les mer

Sai’douba

Sai’douba og Alason har et nært vennskap. De har vært gjennom mye sammen, og Alason var der den dagen Sai’doubas liv forandret seg dramatisk.  Sai’douba fikk alvorlige brannskader etter en gasseksplosjon på bensinstasjonen der han jobbet.

Les mer

Charity

Sjalet skjulte en svulst som vokste ut av munnen hennes. Sylvester, som er hjelpearbeider, tilbød seg å ta henne med til sykehus, men familien hennes avslo. 

Les mer

Aicha

Hver morgen ved daggry tar Fatmata datteren Aicha (2) på ryggen og drar til markedet der hun selger appelsiner. Rundt dem er det hektisk aktivitet og markedsplassen er et fargerikt sted.

Les mer

Sema

Sema (9) har vært interessert i fly så lenge han kan huske. Han kikker alltid opp hver gang han hører flydur, og drømmer om å bli pilot en dag. 

Les mer

Mohamed

Lille Mohamed (4) spretter rundt på kaia så det klaprer i de slitte sandalene. Moren, Simone, må le.  ̶  Se på ham nå, sier hun. Før ble han trøtt etter ti minutter, men nå må jeg ut i kveldingen for å finne ham. Han vil ikke inn. 

Les mer

Isatu

Isatus kjeve begynte å hovne opp da hun var bare ti år gammel, og flere av tennene hadde ramlet ut. Hun hadde ingen muligheter til å få kirurgisk hjelp, og etter hvert ble det svulsten som kontrollerte både ansiktet og livet hennes.

Les mer

Ibrahim

Ibrahim (1) kom til Mercy Ships med klumpføtter. Han er en glad og fornøyd liten kar, men han får ikke til å stå når han reiser seg.

Les mer