Mariama

Mamadou og Alimatou gledet seg til å bli foreldre for første gang. De var så lykkelige da Mariama kom til verden.

Les mer

Mossane

Mossane (4) ble født blind. Begge øynene hennes var overskyet av grå stær. Hun hadde aldri sett noe av verden rundt seg, eller dem hun er glad i.

Les mer

Aicha

Aichas mor og far gledet seg stort til å bli foreldre for første gang. Men like etter at Aicha ble kom til verden, ble moren hennes syk.

Les mer

Moussa

Landsbyen til Moussa (55) ligger ved verdens ende, virker det som. Skal du til nærmeste tegn på sivilisasjon, må du dra gjennom et område med tørt buskas til fots eller på motorsykkel, krysse en elv i kano og kjøre i timevis på svingete og gjørmete veier.  

Les mer

Tofta

Toffa vet ikke selv hvor gammel hun er. Hun tipper at hun er rundt 80. I sitt lange liv har hun plantet avlinger og oppdratt generasjoner av barn. Hun har alltid vært sterk og aktiv. Nå lengter hun tilbake til arbeidet ute på åkeren. 

Les mer

Mariama

Mariama (17) er vakker. Ved første øyekast er det ikke lett å forstå den smerten hun har vært igjennom. Hun ble født med en cyste over det høyre øyet.

Les mer

Monique

Monique (9) sitter i et ‘klasserom’ hjemme hos bestemor Melone og hører stemmen hennes. Melone går gjennom dagens lekser. Hun er pensjonert lærer og har undervist barnebarnet hjemme de siste tre årene.

Les mer

Salious

Han var for liten til å skjønne at han var annerledes. Saliou (2) var lykkelig uvitende om at leppespalten skilte ham ut fra andre barn. Det la ingen demper verken på humør eller personlighet. 

Les mer

Kadiatou

M’Mahawa måtte ta i bruk kreative metoder for å få skoene til å sitte på datterens føtter. Kadiatou (5) ble født med klumpføtter og skjeve håndledd.

Les mer

Tene

Fortellingen om Tene (3) begynner med Mariam, en guineansk forretningskvinne. Hun var på besøk i Tenes landsby da hun fikk øye på den lille jenta i en barneflokk.

Les mer