Ibrahim

Ibrahim (1) kom til Mercy Ships med klumpføtter. Han er en glad og fornøyd liten kar, men han får ikke til å stå når han reiser seg.

Les mer

Een nieuwe start voor Samory

Het begon allemaal met kiespijn. Tegen de tijd dat Samory 25 jaar was, zat hij helemaal aan de grond. Een kleine ontsteking in zijn mond was uitgegroeid tot een pijnlijke tumor.

Les mer

Houssainatou

Houssainatou (10) bor på en av Guineas høysletter sammen med foreldre og fire søsken. Spør du henne om barndommen, sier hun at hun har det fint. Hun hopper tau med venner, passer på lillebroren og elsker å klatre i trær. 

Les mer

Koumba

Koumba (39) har jobbet som jordmor I over 15 år. I løpet av den perioden har hun hjulpet over 100 babyer til verden. Hun har sett mange av dem vokse opp og dra hjemmefra for å ta videre utdannelse eller søke jobb. 

Les mer

Fatmata

Fatmata (6) er på mange måter verdens heldigste jente. Hun er omgitt av kjærlighet på alle kanter. Foreldrene er fullstendig betatt av henne, og ser ingen grunn til å dempe skrytingen. 

Les mer

Ibrahima

Det var nyttårsaften og sola var I ferd med å gå ned. Ibrahima (22) kjørte motorsykkel da han ble vinket til side av en dame som trengte hjelp.  

Les mer

Faoudou

Faoudou (24) har kjent på vekten av struma mesteparten av livet. En svulst presser på strupen og gjør det tungt å puste. 

Les mer
Mafou

Mafoudiya

Klare barneøyne. Et herlig tannløst smil. Selvfølgelig var mor Mabinty helt betatt av den lille datteren, Mafou. Men hun hadde én gnagende bekymring. Hvordan skulle de klare få operasjon til leppespalten?

Les mer
Fanjakely

Fanjakely fikk en fodselsskade

Hvert år rammes 2 000 jenter og kvinner på Madagaskar av vesico-vaginal fistula (VVF). Fanjakely (18) var en av dem kom til ”Africa Mercy” med denne fødselsskaden – og et sorgtungt blikk.

Les mer
Rehab

Går en bedre fremtid i møte

Hva kan være vanskeligere enn å se at barnet ditt lider?

Les mer