life-changing surgery in Madagascar

En gave på 345 kroner hver måned er med på å gi livsforvandlende operasjoner til barn med hjulbenthet.

Bli med å gi tilbake et smil i dag til de som har mistet det!

Bli fastgiver med Avtalegiro

Velg beløp:


Velg nedenfor hvordan du vil aktivere din avtalegiro. Vi vil sende deg sms, epost eller skjema i posten i løpet av de neste virkedagene.
Takk for at du vil hjelpe.

Velg beløp pr mnd

Personal Info

Secure payment by Stripe. This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ordren din

Snart i mål! Husk, Vipps er gebyrfritt når du handler på nett.

Det haster: Smil gjenopprettet, liv forvandlet før 1. juni

Med juni rett rundt hjørnet intensiveres vår misjon i Madagaskar. I et sted hvor tilgang til grunnleggende helsetjenester er en drøm for mange, er tilstander som Serignes, en ung gutt som er hemmet av hjulbenthet, altfor vanlige.

Vi starter livsforandrende operasjoner ombord på Africa Mercy nå i mai, og tilby et nytt kapittel av håp og helbredelse.

Madagascar

Fattigdomsgrense

Til tross for at Madagaskar er rikt på naturressurser, er landets innbyggere blant verdens fattigste. Det er anslått at to av tre lever under fattigdomsgrensen

Befolkning

Madagaskar har 29 611 714 innbyggere (2022). Fødsels- og dødsratene er henholdsvis 28,1 og 5,9 per 1000 innbygger (2023).

Leger, sykepleiere og jordmødre

0,4 leger per 10 000 innbyggere 2,2 sykepleiere og jordmødre per 10 000 innbyggere.

Sterke kontraster:

Norge: 52 leger per 10 000 innbyggere
Madagaskar: 0,4 leger per 10 000 innbyggere

Mens Norge har 52 leger per 10 000 innbyggere, står Madagaskar overfor en alvorlig mangel, og millioner lider i stillhet på grunn av utilgjengelig kirurgisk behandling. Årlig går 17 millioner liv tapt over hele verden på grunn av denne gapet, en kløft Mercy Ships har forpliktet seg til å lukke i over 45 år gjennom våre flytende sykehus.

Hjelp et barn som Serigne til å gå inn i en ny fremtid.

Hvem vi er: Mercy Ships, sykehusskip med håp og helse.

Founded in 1978, Mercy Ships is a pioneering faith-based

 

Mercy Ships, etablert i 1978, er en misjonsorganisasjon som driver med internasjonalt humanitært arbeid. De tilbyr gratis kirurgiske inngrep og medisinsk behandling til mennesker i utviklingsland, spesielt i Afrika, ved hjelp av sykehusskip utstyrt med moderne medisinsk utstyr og bemannet med frivillige helsepersonell.

Mercy Ships  jobber også med å styrke lokale helseinfrastrukturer og gi opplæring til helsepersonell i vertslandene vi jobber i. 

"Global Mercy" og "Africa Mercy"

Hvorfor sykehusskip?

  • Over 73% av verdens befolkning bor i nærheten av en havneby.
  • 16,9 millioner* mennesker kommer til å dø årlig uten tilgang til kirurgi. 
  • Over 93 % av befolkningen i Afrika sør for Sahara mangler profesjonell kirurgi når de trenger det

Skipene våre er svært effektive. Vi tar med oss et topp moderne sykehus til områder der rent vann, elektrisitet, medisinske fasiliteter og personell ofte mangler eller ikke eksisterer. Istedenfor å bygge opp fasilitetene vi trenger, kan vi tilby et trygt, stabilt sykehus, som samtidig er en undervisningsplattform. Slik gir vi livreddende og livsforandrende kirurgi til tusener av nødlidende mennesker.

Hvordan din donasjon hjelper oss med å starte sterkt den 1. juni: ??????

Bli med oss i denne akutte handlingsoppfordringen. Din donasjon i dag bringer ikke bare et smil til de som har mistet det, men driver oss også mot vårt mål om å transformere helsetjenesten på Madagaskar. Sammen kan vi gjøre en monumental innvirkning.

 

USD 75.- 
provides critical dental treatments, offering relief and smiles. Your support in this amount brings oral health and happiness to those in dire need.

USD 150.-
readies our surgical teams with essential tools, setting the stage for life-altering surgeries from the very first day. This donation ensures we hit the ground running, equipped to change lives.

USD 550.-
funds a comprehensive orthopedic surgery, transforming a life plagued by physical constraints into one of mobility and freedom.

Bli med i dag
Vær med å utrett en forskjell på Madagaskar.

Din støtte er ikke bare en gaver; det er et kappløp mot tiden for å bringe helse og forandring dit det trengs mest før 1. juni. Din handling i dag er deres håp for i morgen.