Sibi ble kalt «djevelunge»

Sibi ble født med dobbelsidig leppspalte. Derfor fikk hun nesten ikke i seg melk. I en periode det er så avgjørende å legge på seg, gikk hun ned i vekt. Sibi og moren hennes kjempet en daglig kamp. Utrolig nok var det ikke den som var verst.

I nabolaget deres var det mange som mente at leppespalte skyldtes en forbannelse. De tror at moren har gjort noe galt om et barn blir født med denne fødselsskaden. Sibis mor var redd, og holdt den lille skjult innendørs. Hun fikk ikke være ute i sola og dagslyset. Langt fra alle ville henne vel.

Da Sibis mor fikk høre at “Africa Mercy” skulle legge til kai, fikk hun det travelt. Hun gikk i heten midt på dagen hele veien til havnebyen der Sibi fikk legeundersøkelse hos Mercy Ships. Dette var Sibis siste sjanse, undernært som hun var.
Operasjonen har forandret Sibis liv helt. Hun kan spise og drikke som normalt nå, og er som andre barn på sin alder. Sibi har fått en framtid! Livet hennes er reddet. Er ikke dét fantastisk?

Mercy Ships utdanner også lokale kirurger og sykepleiere slik at helsevesenet står styrket etter at sykehusskipet drar videre.
Helsepersonellet om bord på sykehusskipet, deriblant nordmenn, arbeider helt gratis og betaler selv for oppholdet. Derfor kan vi tilby gratis operasjoner til mennesker som mangler det meste.

Medisiner, drift og vedlikehold av sykehusskipet koster, det også. Jo flere mennesker som vil støtte Mercy Ships generøst, jo flere liv kan vi redde for barn som Sibi i Afrikas fattigste land.
Gaven din forandrer liv. Fordi legene om bord har donert sin innsats, kostet det ikke så mye å gi Sibi fremtiden tilbake.

En operasjon koster i noen tilfeller bare 1 000 – 2 000 kroner.

Hvert bidrag hjelper:

  • Med dine 240 kroner hjelper du ett barn som Sibi med ernæring til den livreddende operasjonen.
  • Med 620 kroner gir du nødvendige bandasjer til to operasjoner.
  • 1350 kroner bidrar til å lukke leppespalten til ett barn som Sibi.

Gaven din idag sender sykehusskipet til de aller fattigste, og du har bidratt til at et barn får ny framtid.
Alle mennesker er verdt å hjelpe. Vil du gi din støtte slik at utstøtte barn som Sibi får håp? Sammen gir vi livreddende kirurgi til verdens glemte fattige.