Mercy Ships gir direkte pleie og investere i fremtiden ved å trene og forbedre helse-infrastruktur i land der «Africa Mercy» er forankret. Mercy Ships utdanner helsefagfolk og har andre prosjekter innen kapasitetsbygging.

Din gave betyr mye

For hver krone som vi mottok i 2019, ble 84 øre brukt til å støtte kirurgiske og medisinske prosjekter samt prosjekter for bærekraftig utvikling. Bare 16 øre gikk til å dekke kostnader til pengeinnsamling og administrasjon.

Sosialt ansvar

Vi inviterer deg og dine ansatte til å bære drømmen sammen med oss. Drømmen om en bedre fremtid for den ene lille jenta som ble født med leppe ganespalte, den lille gutten med en stor svulst på haken, mammaen som lekker avføring eller far som har mistet synet. Vi hjelper en etter en. I løpet av en uke blir det mange. Bedriftspartnere av Mercy Ships får noe tilbake. Det viktigste er vissheten om det din bedrift gjør for å hjelpe mennesker fra lavinntektsland med sikker kirurgi. Ta kontakt for å få en oversikt over partneravtaler.

 • Bli fast giver

  Faste givere gir forutsigbare inntekter. Det gjør at vi kan planlegge bedre, og dermed gjøre en bedre jobb. Du kan selv velge hvor mye og hvor ofte du vil gi.

  Ja, jeg vil gi fast.
  • Gi en gave

   Gi en gave til en gratis operasjon. Vi har alle mulighet til å forandre livet for et annet menneske. Vil du være med?

   Ja, jeg vil hjelpe
   • Gi bort bursdagen din

    Stadig flere tenker «jeg har alt jeg trenger » og noen kan til og med synes det er vanskelig å finne på noe å ønske seg til bursdagen sin. Hvorfor ikke bare ønske seg en gave til Mercy Ships i stedet?

    Gi bort bursdagen din
    • Starte en insamling på Facebook

     Hvorfor ikke bruke neste merkedag i livet til å gi håp, smil og muligheter dem som står bakerst i den globale helsekøen?

     Start innsamling

     Din tid er verdt pengene

     Hjelp oss å forandre liv og bygge flere fasiliteter