Mercy Ships gir direkte pleie og investere i fremtiden ved å trene og forbedre helse-infrastruktur i land der «Africa Mercy» er forankret. Mercy Ships utdanner helsefagfolk og har andre prosjekter innen kapasitetsbygging.

Din gave betyr mye

For hver krone som vi mottok i 2018, ble 82 øre brukt til å støtte kirurgiske og medisinske prosjekter samt prosjekter for bærekraftig utvikling. Bare 18 øre gikk til å dekke kostnader til pengeinnsamling og administrasjon.

Sosialt ansvar

Vi inviterer deg og dine ansatte til å bære drømmen sammen med oss. Drømmen om en bedre fremtid for den ene lille jenta som ble født med leppe ganespalte, den lille gutten med en stor svulst på haken, mammaen som lekker avføring eller far som har mistet synet. Vi hjelper en etter en. I løpet av en uke blir det mange.

Bedriftspartnere av Mercy Ships får noe tilbake. Det viktigste er vissheten om det din bedrift gjør for å hjelpe mennesker fra lavinntektsland med sikker kirurgi.

Ta kontakt for å få en oversikt over partneravtaler.

 • Bli fast giver

  Støtt Mercy Ships med et fast beløp hver måned. På den måten er du med til å gi mennesker et nytt håp! Du kan opprette avtalegiro her.

  Gi hver måned
  • Gi en gave

   Gi en engangsgave til Mercy Ships’ arbeid. Vi har alle mulighet til å forandre livet for et annet menneske. Vil du være med?

   Gi nå
   • Gavekort

    Skal du for eksempel til en fest, kan et gavekort være en god idé. Gaven går til Mercy Ships’ arbeid, og du får et bevis du kan gi til den som f. eks. har fødselsdag. Vi kan også sende gavebeviset direkte til mottaker.

    Gi et gavekort

    Din tid er verdt pengene

    Hjelp oss å forandre liv og bygge flere fasiliteter