Mercy Ships gir direkte pleie og investere i fremtiden ved å trene og forbedre helse-infrastruktur i land der «Africa Mercy» er forankret. Mercy Ships utdanner helsefagfolk og har andre prosjekter innen kapasitetsbygging.

Din gave betyr mye

For hver krone som vi mottok i 2019, ble 84 øre brukt til å støtte kirurgiske og medisinske prosjekter samt prosjekter for bærekraftig utvikling. Bare 16 øre gikk til å dekke kostnader til pengeinnsamling og administrasjon.

Sosialt ansvar

Vi inviterer deg og dine ansatte til å bære drømmen sammen med oss. Drømmen om en bedre fremtid for den ene lille jenta som ble født med leppe ganespalte, den lille gutten med en stor svulst på haken, mammaen som lekker avføring eller far som har mistet synet. Vi hjelper en etter en. I løpet av en uke blir det mange.

Bedriftspartnere av Mercy Ships får noe tilbake. Det viktigste er vissheten om det din bedrift gjør for å hjelpe mennesker fra lavinntektsland med sikker kirurgi.

Ta kontakt for å få en oversikt over partneravtaler.

 • Bli livredder

  Støtt Mercy Ships med et fast beløp hver måned. På den måten er du med til å gi mennesker et nytt håp! Du kan opprette avtalegiro her.

  Gi hver måned
 • Gi en gave

  Gi en engangsgave til Mercy Ships’ arbeid. Vi har alle mulighet til å forandre livet for et annet menneske. Vil du være med?

  Gi nå
 • Gi bort bursdagen din

  Stadig flere tenker «jeg har alt jeg trenger » og noen kan til og med synes det er vanskelig å finne på noe å ønske seg til bursdagen sin. Hvorfor ikke bare gi bort bursdagen og ønske seg en gave til Mercy Ships i stedet?

  Gi ved merkedager
 • Starte en insamling på Facebook

  Nå er det blitt lett å starte sin egen innsamling for Mercy Ships via Facebook.Hvorfor ikke bruke neste merkedag i livet til å forandre fremtiden til noen av dem som står aller bakerst i den globale helsekøen?

  Skape en egen insamling

Din tid er verdt pengene

Hjelp oss å forandre liv og bygge flere fasiliteter