Doble-aksjon i desember: En gruppe shipping-partnere dobler alle gaver opp til 2 millioner,-

Sammen kan vi
krysse målstreken

Sammen kan vi
krysse målstreken

Innsamlede midler:

kr 2 134 947,-

100%
Pål Anders´ mål: 2 millioner = 4 millioner
Pål Anders´ mål:
2 millioner = 4 millioner

kr 4 269 894,-

Total innsamlet til gratis operasjoner på våre sykehusskip i Afrika.

Hei, jeg heter Pål Anders Ullevålseter. 

I 2019 ble jeg utfordret til å kjøre ørkenrally i Afrika til inntekt for Mercy Ships. Jeg kom på andre plass og Mercy Ships fikk en en pen sum av premiepengene.

Nå utfordrer jeg deg til å støtte Mercy Ships ekstra denne julen, fordi alle gaver som gis i desember blir doblet av en gruppe shipping- partnere. Jeg har selv sett hvor viktig arbeidet til Mercy Ships er og du kan være helt trygg på at dette er penger som virkelig hjelper mennesker som lider i fattigdom.

Tar du utfordringen?

Som motorsykkelfører har jeg alltid vært drevet av lidenskapen for eventyr og utfordringer. Men i våre eventyrlige liv er det også viktig å stoppe opp og vise omsorg for de som trenger det mest.

Når du vrir gassen i bånn på livets rallyløype, er det lett å glemme at ikke alle har samme vei. Jeg har kjørt gjennom støvete ørkener og utfordrende terreng, men jeg vet at den virkelige kampen foregår for de som kjemper for livet uten tilgang til nødvendig helsehjelp.

Denne fantastiske organisasjonen bringer helsetjenester og håp til de mest sårbare samfunnene i Afrika. Mercy Ships gir gratis medisinske inngrep og livreddende kirurgi til mennesker som lider i fattigdom. I 2019 konkurrerte jeg i Africa Eco Race med mål om å samle inn penger til Mercy Ships. Jeg kom på 2. plass ved målgang i Dakar. Etter besøket på ett av sykehusskipene forsto jeg: Livet handler ikke bare om meg og rally – det handler også om å være medmenneske og medspiller i en større kamp.

Sammen kan vi krysse målstreken – tenk: 2 million kan bli 4 millioner! 

Gi årets kanskje viktigste julegave til kontonummer og ViPPS!Husk – alle gaver i desember blir doblet (inntil 2 million) denne julen.

Gassen i bånn og varm hilsen,

Pål Anders Ullevålseter
Motorcross-legende og verdensmester

Gavekonto:
3000.45.83287

KID: 30692

Ordren din

Snart i mål! Husk, Vipps er gebyrfritt når du handler på nett.
En gruppe shipping-partnere dobler alle gaver i desember

- gaver opp til 2 millioner

Ullevålseter 412213232403_661374575360044_7419895751323570244_n

I 2019 ble Pål Anders utformet til å kjøre ørkenrally i Afrika til inntekt for Mercy Ships. Han kom på andre plass og Mercy Ships fikk en en pen sum av premiepengene. 

Pål Anders besøkte sykehusskipet
“Africa Mercy” i Dakar, Senegal

“Jeg vil være med å hjelpe til at
sårbare mennesker får livsforvandlende
operasjoner og ny fremtid!”

The Dangerous Desert Trial

"Det store livsracet" med Pål Anders Ullevålseter

Følg Pål Anders Ullevålseter i denne sportsdokumentaren på sitt livs rally der målet er Dakar og sykehusskipet «Africa Mercy».

Bli bedre kjent med Mercy Ships

– Kirurgi mot fattigdom i over 40 år

Se hva vi gjør

Mercy Ships mål er å utrydde fattigdoms-sykdommer og at lokalt helsepersonell uten hjelp kan gi helsetjenester i sine lokalsamfunn.

Våre sykehusskip

Skipene våre er svært effektive. Vi tar med oss et topp moderne sykehus til områder der rent vann, elektrisitet, medisinske fasiliteter og personell ofte mangler eller ikke eksisterer. 

Sykehustjenester

Alle mennesker burde ha tilgang til et velfungerende helsevesen og til kirurgi de har råd til når de trenger det. Vårt behandlingstilbud forvandler liv for tusenvis hvert eneste år.

Kapasitetsbygging

Vi gir (videre)utdanning til kirurger og sykepleiere, pusser opp sykehus og klinikker og gir råd til helsemyndighetene.

Møt Våre pasienter

Flere milliarder mennesker i verden er underernærte med liten eller ingen tilgang til rent vann og helsetjenester. Bak statistikken lever enkeltmennesker som trenger vår hjelp til å finne håp og verdighet..

Våre frivillige

Å være frivillig med Mercy Ships er en unik opplevelse. Enten du er i Norge eller om bord på våre skip, endres livet ditt. Om bord har du muligheten til å jobbe med mennesker fra hele verden på et sykehus med de samme fasilitetene som hjemme. 

Vår 45 år historie

Mercy Ships er en global kristen hjelpeorganisasjon grunnlagt i 1978. Mercy Ships har sitt utspring fra organisasjonen Ungdom i Oppdrag. Drømmen og visjonen bak organisasjonen tok form for over 40 år siden. 

MercyMagasinet

Sammen gir vi barn mulighet til å gå og løpe, hindrer tidlig død for mange mødre og fedre, og gir blinde synet tilbake. Mercy Ships gir forsørgere anledning til å være forsørgere ved å gi dem helsa tilbake. Bli inspirert ved å lese aktuelle artikler om bistand og historier fra skipene.